O göbek ya gidecek ya gidecek!!!

Güneş yüzünü göstermeye başladı, hepimizi bir bikini telaşı aldı götürüyor ama korkmayın gardaşlarım mühimmatları hazırlayın, kendi göbeğimize savaş açıyoruz! 👊🏼
Yaz gelmeden fazlalıklardan kurtulmak için küçük ama çok etkili bir yöntem var. Biz annegillerin fazla vaktini almadan yapabileceği ve bütün vücudu çalıştıran bir egzersiz öneriyorum size. 
Şimdi elinizdeki o çikolatayı sakince yere bırakın ve günlük sadece 5 dakikanızı alacak "plank" egzersizi için oğluşunuzu/kızçenizi uyutun.
Yapması çok basit bir hareket plank pozisyonu. Zaten önemli olan yapmak değil o pozisyonda kalabilmek.

Hareket bu;
 

Daha önce spor yapmamış olanlar veya uzun zamandır ara vermiş olanlar bu pozisyona geçip sadece 10 saniye durmaları yeterli 20 saniye ara verip, tekrar 10 saniyelik duruşlarla devam edebilirsiniz. Kondisyonunuz arttıkça saniyeleri ve setleri uzatıp sizin için yeterli olacak şekilde düzenleyebilirsiniz.
10sn x 3set ~ 30sn x 3set ~ 10sn x 5set vs. gibi kendi vücut durumunuza göre şekillendirin.

Hareketi yaparken; kalça ne aşağıda, ne de yukarıda olmalıdır. İlk defa yapıyorsunuz aynanın karşısında duruşun doğru olup olmadığını test edin de zaten hamilelikte yerle yeksan olan belinizi iyice incitmeyin!

Motivasyon için bütün bikiniler, mayolar, yazlık tşörtler çıksın, giyilsin ve aynaya bakılsın. Çünkü aynalar asla yalan söylemez 😉
Başlamak için pazartesi ya da yarını beklemeyin zamanın ne çabuk geçtiğini çok iyi biliyoruz hele ki 30 yaşına gelince. Yok o 30 değil cınımm, 29 buçuk. 
Bir zahmet bu kadar uğraştıktan sonra da az yersiniz artık onu da ben söylemeyeyim.
Baklava dedince aklınıza gelen ilk şeyin, karın kası olması dileğiyle esen kalın, fit kalın, sağlıklı kalın..

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Çocuğumuzun yemek yeme sorunsalı

Bir wolverine kolay yetişmiyor

Dam üstünde un eler hani nerde o memeler