Dam üstünde un eler hani nerde o memeler

Doğumla birlikte çekmecenizde ki o dantelli, işlemeli seksi sütyenlerinizin yerini daha çirkin nasıl yapabiliriz diye üstünde etraflıca düşünülmüş ve en çirkin modeli piyasaya sürülmüş emzirme sütyenleri alır. Zaten ilk aylarda psikolojiniz yerlerdeyken o çirkin sütyenle hamamda gördüğünüz 65 yaş üstü teyzelere benzersiniz.

Annelik ne kadar kutsalsa o sütyen de en az o kadar kutsal inanın bana. Özellikle ilk bebeğinizse alınacaklar listesine başları çeker bu çirkin ötesi şey. Sütler gelmeye başladıkça taş gibi olan göğüslerinizi gere gere ortada dolaşırken sütten kesildiğinde sönmüş balona benzeyen göğüslerinizle yepyeni bir derdiniz olur; dolgulu sütyen! İçinde yarım elma unutulmuş gibi olan bu modelleri bu yaşınıza kadar takmadıysanız da şimdi bir v yaka elbisede hayatınızı nasıl kurtardığına inanamıyorsunuz. Bu bir mucize :) Zaten hamilelik ve doğumun ilk aylarında kullandığınız sütyenler o kadar bol geliyor ki çoktan çöpün diplerini boylamış oluyor. Son dönemlerde çıkan süngersiz, tül, nakışlı modelleri cılız mankenlerin üzerinde görüp bol bol iç çekip, youtube'dan göğüs estetiklerini araştırırken buluyorsunuz kendinizi. Bu aşama o kadar hızlı ki ışık hızıyla yarışır halde. Sonra yok yeaa daha neler dedikten sonra kendinizi yine 'like'lar diyarı instagrama salıveriyorsunuz. Şu her yerden ilik gibi abileri, cillop gibi abları bulup fotoğraflarını iki farklı kıyafet giydirip "left or right" seçimlerine bön bön bakarken buluyorsunuz. Bir de bunun bikini veya iç çamaşırıyla "yay or nay" versiyonu var neyine 'nay' ise biz giysek michelin lastik logosu gibi oluruz, tarla faresi kadar ablaya giydirmişler tabii güzel duruyor. Victoria secret iç çamaşırlarına ve mankenlerine lafı getirmiyorum bile. Ama son zamanlarda yapılmış efsane buluşu söylüyorum size sıkı durun şu üstlerinden ipçikler, lastikler geçen sütyenler bir harika dostuuum. Tabii mümkünse süngerlilerini tercih ediyoruz hatta süngersizse almıyoruz, yer çekimine kafa tutmanın bir anlamı yok. Yersiz yani.. O üstten geçen iplere dikkati çekince hipnoz etkisi yaratıyorsun ve geriye bakılacak yer kalmıyor. Hem kolyelerle de efsane güzel gözüküyor. Çok şukeelaaa bir buluş!

Şimdi bunlar güzel de her yıl değişime gelen, çözüm bulma çabalarımızdan elimizi ayağımızı çektiğimiz zaman, kendimizi kalın askılı penye, pazarda taş çatlasa 10TL'ye alabileceğimiz o emzirme sütyeninden bile berbat olan ve tek beyaz renginin üretildiğini düşündüğüm o sütyene mecbur kalmayız inşallah! Ve son olarak size ünlü düşünür, kebap imparatorunun söylediği gibi bağrımı yaka yaka sesleniyorum; van tu foro "dam üstünde un eler hani nerde o memeler"

Edit: yazıyı okuyan memedaşlarım ipli sütyenleri sormuş işte böyle bir şey

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Çocuğumuzun yemek yeme sorunsalı

Bir wolverine kolay yetişmiyor